Min Slægt

Min Slægt

Slægtshistorie

I denne blog kan man lægge kommentarer eller indlæg omkring mine/vores fælles - forfædre og aner.

Stor tak

SlægtsforskningPosted by Anne Elfengård Monday, April 02 2007 02:00:33

Mange mennesker har medvirket til at finde og sammenkæde data til denne side.

De fleste af dem er familie medlemmer fra en anden gren på stamtræet end min. Kirsten - Kaare - Werner - Aase m.fl.

Men også helt fremmede som f.eks. da jeg startede med at søge familien i USA, hvor jeg helt tilfældigt til et gardenparty møder en mand, som har en søster i USA, som gerne vil hjælpe, og som finder de meget vitale start data til mig derovre

Og Bob, som min familie henviste til mig fordi, han søgte sin slægt i Danmark, og som jeg måtte sætte i forbindelse med en mere erfaren slægtsforsker her i Danmark. Men også han har bidraget væsentligt til indsamlig af data fra de forskellige kirkegårde derovre på mine vegne.

Det har været - og er stadig - en fornøjelse at arbejde sammen, omend pr. distance, omkring denne slægts historie.

Senest ankomne er Peter fra Vancouver, som kontaktede mig via mail, og som jeg har arbejdet sammen med pr. distance for at finde anerne til Anne Margrethe Pedersdatter g.m. Lars Hansen, møller i Frydendal mølle og forældre til Sophie Amalie Hansdatter (Larsdatter) g.m. Hans Birchedahl. Det bragte nye navn til slægtstræet bl.a. Leje og Bahus, og fortæller en historie om sammenholdet mellem møllerne.

Anne

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisbeth Hassing-Hansen Tuesday, June 26 2007 14:07:22

Hold da op Anne ´, ligefrem et link til vores hjemmeside. Det fordre jo ligefrem at jeg/vi må gøre noget mere ud af den og komme mere på slægtsdelen.

Desværre er tiden (og derfor heller ikke så meget slægtsforskning) knap iøjeblikket efter at Noah er kommet til verden, men jeg håber da at jeg kommer igang igen.

Jeg tror jeg er håbløst bagud med opdateringer på Birchedahl-slægteen mon jeg må få "nyhedsbrev" når du finder noget nyt. Især de sjove historier mangler jeg.

Knus Lisbeth og René